2011.02.22.
10:48

Írta: Pótzéhá Tanár Úr

E-felvételi – hitelesíts holnapig!

Az elektronikus úton felvételizőknek holnapig, azaz 2011. február 23-ig van lehetőségük jelentkezési lapjuk hitelesítésére.

 

A papír alapú jelentkezés tartalmát, az abban foglalt adatokat a pályázó aláírásával szignálja, s ezzel ismeri el, hogy a leírtak a valóságnak és szándékainak megfelelnek. Ugyanezt a funkciót tölti be az e-felvételivel benyújtott lapok hitelesítése. A jelentkező választhat: postázza kinyomtatott hitelesítő adatlapját, vagy az Ügyfélkapu segítségével érvényesíti jelentkezését.

A kinyomtatott hitelesítő adatlapot alá kell írni, s az Oktatási Hivatal címére (1380 Budapest, Postafiók 1190) beküldeni.

Az Ügyfélkapu használatához előzetesen okmányirodában kell regisztráltatni magunkat, s csak ezután tudjuk a www.felvi.hu honlapon a hitelesítés funkciót használni.

A hitelesítést elmulasztó e-felvételiző jelentkezése érvénytelen, már felvitt adatait, jelentkezési lapját törlik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hitelesítés ügyfélkapu e felvételi

A bejegyzés trackback címe:

https://potzeha.blog.hu/api/trackback/id/tr542679125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása