2011.05.02.
10:41

Írta: Pótzéhá Tanár Úr

Hajrá Érettségizők!

Remegő térdek, felszegett fejek, matrózblúz és szőlőcukor. Mindenkinek van egy jótanácsa, aminek semmi hasznát nem veszed és mindenki baráti fensőbbséggel veregeti a hátadat: „te is túlleszel rajta”, illetve „lényeg, hogy görbüljön” felkiáltással.

Eljött a nap, ami eddigi életetek egyik legkomolyabb kihívása: itt az érettségi.

Remek edzés ez a jövőre, hogyan kell a tanulásra összpontosítani az energiákat és nagy mennyiségű tananyagot észben tartani úgy, hogy a megfelelő időpontban elő is lehessen húzni a szükséges részt. Jövőre a vizsgaidőszakban már te is mosolyogva gondolsz vissza a mostani parára: azt hittem, nagy cucc a matek érettségi, de az analízis vizsgához képest csak röpdolgozat volt…

 

Hát, kedves érettségizők: kéz- és lábtörést!

 

1 komment

Címkék: érettségi 2011 szőlőcukor matrózblúz

A bejegyzés trackback címe:

https://potzeha.blog.hu/api/trackback/id/tr72871246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.05.05. 10:18:54

Vicces ez az érettségi buli. Mennyi idegeskedés, aggódás. Az egyetem felől nézve már nagyon picinek látszik.

Talán érdemes lenne kisebb vizsgákkal előkészíteni a nebulókat. Mert a többség ekkor találkozik igazi vizsgával. Én sok matek, fizika, egyéb versenyre jártam és kevéssé ért váratlanul a helyzet. :)
süti beállítások módosítása