2011.07.26.
10:45

Írta: Pótzéhá Tanár Úr

Pótfelvételi 2011

Itt a pótfelvételi.

A felvi oldalán a fenti linkre kattintva már láthatóak a 2011-es pótfelvételi eljárásban meghirdetett alapszakok, felsőfokú szakképzések és mesterképzések.

Figyelem! Pótfelvételire csak az jelentkezhet, akit a rendes felvételi eljárásban nem vettek fel sehová, vagy akkor nem is nyújtott be jelentkezést.

Augusztus 9-ig lehet jelentkezni, ennek díja 5000 forint. A pótfelvételi eljárásban csak 1 helyet lehet megjelölni.

 

Az elektronikus jelentkezés még nem él, erre egy-két napot várni kell, de a papír már most benyújtható. Jelentkezési lap beszerezhető az Oktatási Hivatal, vagy az Educatio  ügyfélszolgálatán, illetve az egyes felsőoktatási intézményeknél. Az intézményekhez érdemes előbb odatelefonálni, mert megfigyelésünk szerint sok helyen nem tartanak jelentkezési lapot.

Oktatási Hivatal: Budapest V. kerület, Szalay utca 10-14. félemelet 48.

Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.: Budapest, XII. Maros utca 19-21. (bejárat az utcáról)

 

Nota bene: A pótjelentkezés rendszerint késedelmes beiratkozással és késedelmes tárgyfelvétellel is jár, melyekből a félév során némely kellemetlenség származhat.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: felvételi beiratkozás pótfelvételi késedelmes pótjelentkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://potzeha.blog.hu/api/trackback/id/tr63100099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása