2011.07.21.
08:55

Írta: Pótzéhá Tanár Úr

Ponthatárok előtt lélegzet-visszafojtva

Final countdown

 

Ma minden eldől.

Kiderül felvettek-e és a igen, hová. Ősztől egyetemista leszel? Vagy mégsem?

Idén 141 ezer felvételiző nyújtotta be jelentkezési lapját: ennyi ember és ennyi család izgul a sikerért. Este nyolckor minden kiderül.

Idén először többen jelentkeztek elektronikusan, mint papíron. Ezt az Oktatási Hivatal elégszer elmondta. Most megsúgom, hogy ennek oka lehetett az is, hogy nem könnyen lehetett a papír alapú jelentkezési laphoz hozzáférni. De ezen már túl vagyunk. Koncentráljunk a jelenre: idén először a Facebookon is megjelennek a ponthatárok - juppi! Hivatalos forrásnak természetesen elsődelgesen a www.felvi.hu oldal tekinthető, de úgyis pillanatok alatt elterjed a neten és egy csomó helyen rátalálhatsz. Annyira korszerű lett az Oktatási Hivatal, hogy a fészbuk mellett már okostelefonra telepíthető alkalmazást is fejlesztettek neked. Ezzel azonnal csekkolhatod, felvettek-e.

Szurkolj magadért bárhol, a Pont Ott Partin Miskolcon, Szolnokon, Budapesten, Debrecenben vagy Pécsett, vagy baráti körben, esetleg otthon, kívánom, hogy úgy legyen, ahogy a legjobb neked.

Az Erő legyen veled!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: facebook felvételi hivatalos hivatal oktatási ponthatárok 2011 felvettek felvi fészbuk

A bejegyzés trackback címe:

https://potzeha.blog.hu/api/trackback/id/tr243085393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása