2011.02.15.
14:51

Írta: Pótzéhá Tanár Úr

Felvételi 2011. - AZ UTOLSÓ NAP

Mi hátra volt még, elkövetkezett.

Február 15-ig, azaz ma éjfélig lehet benyújtani a felsőoktatási jelentkezési lapokat a 2011 szeptemberében induló képzésekre. Aki még nem tette meg, töltse ki gyorsan a papírt és szaladjon a postára. Az elektronikus jelentkezést választók pedig imádkozzanak, hogy ne dőljön be a lap kitöltése közben a felvi szervere. A jelentkezési lap beadása elengedhetetlen, de az összes többi papírt, dokumentumot, igazolást később is be lehet nyújtani.

Hasznos lehet vészhelyzet esetén a Postakereső. Itt kiválaszthatjuk a lakóhelyünkhöz legközelebb eső postahivatalát, vagy ha a közeli már nincs nyitva, akkor a környék legtovább nyitvatartó postáját. Budapestiek ismét előnyben vannak, mert az ország egyetlen éjjel-nappali postája itt, a Budapest XIV. Pillangó utca 15. alatt, a Fogarasi Tescoban található. Szendvicset, vizet, olvasnivalót ajánlatos vinni.

-IJV-

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: posta határidő lap jelentkezési éjjel nappali postakereső

A bejegyzés trackback címe:

https://potzeha.blog.hu/api/trackback/id/tr842662982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása